Uitgeverij OBSA.CARD is opgericht door Anne Knaup en Nancy Geissler. De uitgeverij  heeft een geheel eigen collectie kunst ansichtkaarten. De kunst ansichtkaarten zijn reproducties van schilderijen van kunstschilderes Anne Knaup. Het onderwerp van haar schilderijen is de oude binnenstad van Amsterdam over een periode van 58 jaar, hiermee zet zij een mooi tijdsbeeld neer van Amsterdam vanaf 1965.

De kleurrijke schilderijen zijn zeer gedetailleerd en daarom op een groter formaat A5 (14,8 x 21cm) afgedrukt. Dit formaat is ook ideaal om in te lijsten en geeft elke ruimte in huis een vrolijke uitstraling.

Ook kunnen de afbeeldingen op canvas (ideaal voor binnen) of op HD metal (ideaal voor buiten) afgedrukt worden. De afmeting van een canvas voor of HD metal gaat tot een hoogte en breedte van 50cm x 70cm.

Uitgeverij OBSA.CARD levert aan diverse juweliers, cadeauwinkels, boekenwinkels, kantoorboekhandels, speelgoedwinkels, bloemenwinkels en hotels in Amsterdam.

Winkeliers kunnen bij interesse contact opnemen en tegen gereduceerde prijzen de kunst ansichtkaarten inkopen. Displaymateriaal kunnen wij ook leveren.

Winkelwagen